Over AmsterdamGold

Over AmsterdamGold

Wij hebben de expertise, u profiteert van de voordelen U wilt edelmetaal kopen met zekerheid. AmsterdamGold maakt het beleggen in goud, zilver en platina eenvoudig en toegankelijk. Ook voor u. Bij ons koopt u goud, zilver en platina tegen actuele prijzen. Met terugkoopgarantie en zonder kleine lettertjes. Uw goud krijgt u veilig thuisbezorgd door onze eigen, vaste koerier, of we bewaren het voor u in ons zeer goed beveiligde opslagcomplex. Volledig verzekerd. Wilt u meer weten over veilig beleggen in goud, zilver en platina? Lees het interview met Willem Middelkoop, de oprichter van AmsterdamGold...

Lees meer
Een Goud Gesprek met Han de Jong: Winnen de BRICS landen het van het Westen?
11 Sep 2023

In deze aflevering legt Han de Jong uit dat de hele wereld armer wordt door de strijd tussen de machtsblokken van de BRICS landen en het Westen. En dat het Westen afhankelijker is van de VS dan andersom. Gaat de dollar zijn positie als wereldhandelsmunt kwijtraken aan de Chinese Renminbi of een Central Bank Digital Currency, ook wel de-dollarization genaamd? Waarom verliest de VS als economische grootmacht steeds meer invloed? En waarom stellen Centrale Banken veel vertrouwen in goud als alternatieve valutavoorraad?

Lees meer +

AmsterdamGold heeft een vergunning van Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij zijn daar erg trots op. Het verkrijgen van een dergelijke vergunning betekent dat de dienstverlening van AmsterdamGold aan een breed scala van zware eisen moet voldoen. Met name op het gebied van een transparante bedrijfsvoering zijn de eisen van de AFM hoog. De manier waarop wij zaken doen is opgenomen in controleerbare procedureomschrijvingen waarvan wij niet afwijken. Dat is waar de AFM namens u op toeziet.

Niet alleen onze boekhouding wordt gecontroleerd door de accountants van EY. Ook onze edelmetaalvoorraden en die van ons opslagbedrijf worden geteld en getest door EY.

AmsterdamGold is een uiterst betrouwbare aanbieder van fysieke edelmetalen en levert enkel producten van de hoogste kwaliteit. Onze goud en zilverbaren zijn van wereldwijd geaccrediteerde leveranciers. Deze accreditatie wordt gedaan door de London Bullion Market Association (LBMA). Dat is de belangrijkste brancheorganisatie voor edelmetaalproducenten die sinds 14 december 1987 de kwaliteit van goud- en zilverbaren waarborgt. Baren van LBMA gecertificeerde smelter genieten de zogeheten Good Delivery Status, deze status garandeert de zuiverheid en wereldwijde verhandelbaarheid.

logo
Adres

Danzigerkade 2
1013 AP, Amsterdam

+31 (0)20 65 89 555
info@amsterdamgold.com

Openingstijden

Wij zijn beschikbaar en heten u welkom in onze showroom op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Maak online een afspraak.

Voor uw privacy en veiligheid is bezoek alleen mogelijk op afspraak. Wij vragen u om een geldig identiteitsbewijs bij binnenkomst.

Nieuwsbrief

Meld u zich aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Copyright © 2023 AmsterdamGold. Alle rechten voorbehouden.